«Театр абсурду», – голова тернопільської «Хвилі» про «зміну» влади в облдержадміністрації

Опубліковано в Політика Автор  soroka 16.04.2020
У Тернопільській облдержадміністрації, попри зміну очільника, на ключових посадах залишилися люди попередників.

Про це у мережі Facebook написав голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько.

– Театр абсурду. Щойно в стрічці новин промайнула стаття ексголови Тернопільської обласної адміністрації Степана Барни, цитую: «Ми змушені піднімати питання про створення антикризового штабу в області через наслідки бездіяльності облдержадміністрації впродовж останнього року». Мабуть, пан Степан забувся, що всі ключові особи при його правлінні залишились на посадах. І більше того, ще й новопризначений голова Тернопільської обласної державної адміністрації  Володимир Труш був помічником народного депутата (6 скликання) Келистина Валерія Васильовича (вкрай близького до ЄС та Народного Фронту). Але, як ніколи, тут доречні слова: «Розділяй і володарюй». Розподіл електорату все ж відбудеться, головне – правильно розкладати пазли і вводити в оману, правда? – написав Олексій Станько.

Також очільник Тернопільської «Хвилі» поставив декілька риторичних запитань до «нової-старої» влади.


– Може, краще запитаєте Володимира Богайчука, чому жодна з 19 сільських амбулаторій досі не здана у експлуатацію? А чиї то підрядні організації виконують держзамовлення? А може Олег Продан дасть відповідь, як медики добираються на робочі місця і хто та в яких цілях користується транспортом, балансоутримувачем якого є його управління? А як проходить будівництво водної арени запитайте у Кузяка? Як якісно проходять ремонтні роботи у навчальних закладах області фірмами ваших політичних соратників? Хто засіває землі резерву та навчальних закладів? Запитань насправді дуже багато. Але як кажуть в народі «На битій дорозі трава не росте»,  підсумував Олексій Станько.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.