«Влада “роздала” Робін Гудам-олігархам області для боротьби з коронавірусом», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 27.03.2020
Влада в Україні мала зайнятися підготовкою до епідемії коронавірусу значно раніше.

 Про це у ефірі телеканалу «НАШ» заявив народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.

 – Я повністю підтримую усі карантинні обмеження та дотримуюся їх. Помітно, як з політологів люди раптово перетворилися у вірусологів – дають безкінечні медичні поради. Думаю, що влада повинна була раніше зайнятися підготовкою до пандемії. Два тижні ексміністерка охорони здоров’я Скалецька сиділа у Нових Санжарах, а могла цей час використати для іншого. Останній виступ президента Зеленського звучав зовсім не обнадійливо. У стилі діда Панаса  він зачитав українцям чергову казочку. Дві основні поради гаранта людям на час карантину це – покращувати демографічну ситуацію та займатися спортом, бо скоро буде літо. Тільки й всього. Ми не бачимо конкретних кроків, спрямованих на боротьбу з епідемією. Влада назначила «смотрящих» олігархів за регіонами. У Франківську пан Ахметов, в нас, на Тернопіллі, – Палиця. Не знаю, як ці люди допомагатимуть і хто їх контролюватиме. З олігархів зробили Робін Гудів, а людям це навіть подобається, – зазначив Ігор Побер.

 Політик також додав, що влада повинна переглянути витрати на утримання певних державних інституцій, запровадити податкові канікули для бізнесу, аби легше пережити кризу, спричинену коронавірусом.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.