«Перемога українських військ має бути курсом до припинення війни», — свободівець Василь Чашка

Опубліковано в Політика Автор  soroka 26.02.2020
Перемогу не випрошують, а виборюють, тож українцям не варто сподіватися на відступ агресора, а вистояти перед ним і прогнати з рідної землі.

Так вважає депутат Тернопільської обласної ради, член «ВО «Свобода» Василь Чашка, який виступив у прямому ефірі на медіаплатформі «Файне місто».

—  Президент Зеленський зазначає, що воєнне загострення на Сході України, – це звичайна провокація. Та якщо навести паралель із іншими військовими подіями в Україні за останні шість років, то можна помітити деякі схожості. Росіяни дуже люблять символічні дати, такі як «1 січня», «14 жовтня». Вважаю, що в 6-ту річницю вшанування подвигу учасників Революції Гідності російські війська вирішили пустити канонаду. На жаль, я не є військовим експертом та психологом, та думаю, що з нагоди цієї дати, яка є символом української перемоги і яку не любить ворог, агресор і пішов у наступ. Наш народ тримається! Ми всі повинні визнати війну війною, адже це масові обстріли, під час яких ми втрачаємо два опорні пункти та військових— наголосив Василь Чашка.

Свободівець переконаний, що українці не повинні йти на жодні поступки із країною-агресором, яка ввела війська на чужу територію.

—  Яким є курс до припинення війни в розумінні гаранта?! Це капітуляція? Чи ми повинні перестати стріляти і чекати, поки на нас учергове вдарять гради і 125-міліметрові міни?! Курс до припинення війни має бути досягнутий тільки шляхом сили, або навіть і дипломатії. Тільки виключно на українських умовах! Перемога українських військ має бути курсом до припинення війни, — зауважив Василь Чашка.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.