«В українсько-російській війні немає третьої сторони – лише наші захисники і агресор», — Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 22.02.2020
Ні раніше, ні сьогодні агресію Росії щодо України не можна виправдовувати, адже ціна вторгнення на українські землі ворожої держави – життя та здоров’я сотні патріотів.

Так вважає народний депутат України 7-го скликання від Тернопільщини Ігор Побер. Під час ток-шоу «Ситуація» на телеканалі «Прямий» політик зазначив, що українська влада повинна відстоювати, а не випрошувати мир.

—  Зі своїм колегою нещодавно обговорювали одну з негативних якостей деяких нардепів. Насправді за декілька скликань депутат може багато-чого сказати, пообіцяти. На жаль, відповідальності за це посадовець не понесе ніякої. Хіба що його слова можуть вплинути на його майбутню політичну репутацію. Нардепка Ірина Верещук мене наштовхнула на думку, що дипломати, політики, військові керівники займаються різним. Немає чіткої вертикалі влади та порозуміння між керівними особами. На жаль, реалії теперішньої влади такі, що не кожен обізнаний у своїх посадових обов’язках. Наприклад, сьогодні ми чітко усвідомлюємо, наскільки значною є агресія з боку Росії щодо України. Тільки чомусь про це ми не чуємо ні від представників монобільшості, ні від керівника Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, ні від міністра оборони, ні навіть від президента, — резюмував Ігор Побер.

Нардеп зазначив, що в українському уряді є багато протирічь, що заважає посадовцям дійти до консенсусу у вирішенні ключових для держави питань.

—  Між представниками влади відчувається велика роз’єднаність у міркуваннях та висловлюваннях. Наприклад, міністр закордонних справ України озвучує одне, глава фракції Слуга народу – зовсім інше. От як, зокрема, міністр оборони України може визнати Російську Федерацію агресором, якщо у його голові війна вже, певне, закінчилася. Якщо пам’ятаєте,  посадовець ще попередньо заявляв: «якась третя сторона хоче розхитати ситуацію, а ми хочемо закінчити війну». Про яку третю сторону йде мова? Є тільки дві сторони – українські війська та російських ворог, — підсумував Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.