Новопризначений голова Тернопільської ОДА отримав сувору догану від Президента

Опубліковано в Політика Автор  soroka 12.02.2020
Сьогодні глава держави Володимир Зеленський не лише звільнив з посади голову Офісу президента та призначив нового, але й дав сувору догану новопризначеному голові Тернопільської облдержадміністрації Ігорю Сопелю.

Про це стало відомо журналістам сайту "Тернополяни" з власних джерел. Ймовірно, це пов'язано із бездіяльністю нового очільника області протягом 100 днів його роботи на займаній посаді.

За цей час не зроблено фактично нічого: сарі кадри залишилися на своїх посадах, не проводяться розслідування резонансних справ щодо розкрадань попередньої влади. Помічаємо лише те, як новий очільник ОДА використовує чужі досягнення у якості піар-компанії.

Йдеться про вручення ключів від автомобілів, придбаних для потреб амбулаторій області, а також квартир учасникам АТО/ООС. Як ми писали раніше, вони були виділені за програмами уряду Гройсмана.

Нагадаємо, що указ про призначення Ігоря Сопеля на посаду голови Тернопільської облдержадміністрації Президент України Володимир Зеленський підписав 31 жовтня.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.