Михайло Головко: «Законопроєкт про ринок землі це – рубікон: буде Україна чи ні»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 07.02.2020
Масштабні акції протесту вчора відбувалися під Верховною Радою України та Офісом президента.
 
Тисячі людей зібралися, аби висловити своє незадоволення законопроєктом, який скасовує мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення.
Участь у протесті бере й народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.
 
Він вкотре наголошує, що відкриття ринку землі понесе за собою втрату територій, а українці залишаться наймитами. Про це політик у прямому ефірі розповів журналістам телеканалу «ZIK».
 
– Вони цинічно називають себе «слугами народу», а насправді є слугами олігархів, міжнародного капіталу, транснаціональних корпорацій. Їхня ціль – розпродати Україну: стратегічні підприємства, ліси, порти, нашу святу землю. Ніхто у світі не вважає землю товаром, бо вона – життєвий простір нації, який має залишитися майбутнім поколінням. «Слуги», порушуючи закон, хочуть пропихнути свій злощасний законопроєкт й продати Україну. Це – ганьба. Патріотичні сили, активісти, фермери зібралися сьогодні, аби спільно протистояти цій зраді національних інтересів. Ми намагаємося тиснути на владу, бо це – рубікон: буде Україна чи ні,  сказав Михайло Головко.
 
За словами свободівця, під питанням – 72 % територій України.
 
– Окупанти вкрали вже 7 % нашої держави – Крим та Донбас, а зараз мова йде про ще 72 %, які просто перейдуть у власність міжнародних корпорацій. Цей законопроєкт створили на догоду олігархам, – додав Михайло Головко. – Ми ризикуємо втратити свою землю, як колись Палестина.  Дозволили продаж територій, а у кінцевому результаті утворився Ізраїль. Так і українці залишаться кріпаками на своїй землі. ВО «Свобода» вимагає відкликати законопроєкт про ринок землі. Наголошую, що акції протесту тільки починаються.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.