«Я не фанат п’ятого президента України, однак вважаю Петра Порошенка державником», — Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 05.02.2020
Навіть не перебуваючи на пості головнокомандувача, підставляє плече Україні. Так висловився про п’ятого президента України народний депутат VII та VIII скликань від Тернопільщини Ігор Побер.

Таку думку про колишнього очільника держави політик виразив в одному з ефірів на каналі «Прямий». 

—  Я не можу віднести себе до фанатів п’ятого президента України Петра Порошенка. Тільки зараз можу сказати чітко: ця людина – державник! Петро Порошенко, навіть перебуваючи в опозиції, їде до країн Євросоюзу. Він підставляє своє плече на користь України, просячи за ту ж фінансову допомогу для нашої держави. Він зустрічається із представниками європейських країн не для того, щоби критикувати Україну та її керманичів, а щоб допомогти країні. Петро Олексійович за кордоном не вказує на недоліки нашого уряду, який сам називає себе профаном— заявив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.