«Влада лише зробила заяву – дочекаймося реальних дій», – Ігор Побер про зниження тарифів на опалення

Опубліковано в Політика Автор  soroka 26.12.2019
Кабмін ухвалив рішення, яке дозволить знизити «платіжки» за теплову енергію на 300-400 гривень, враховуючи ринкову ціну газу.
Про це заявив  прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.
 
У свою чергу президент Зеленський наголосив на тому, що плата за комунальні послуги не може бути вироком для українців.
 
Такі заяви влади у прямому ефірі телеканалу «НАШ» прокоментував народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.
 
– Дай, Боже, щоб тарифи справді знизили. Але поки це – лише слова. Президент прочитав їх з папірця, якийсь йому хтось підготував. Зараз всі обговорюють, чи політична це заява, чи економічна. Скажу, що людям з Тернопільщини й зі всієї України байдуже, яке це рішення – реальне чи для піару. Найголовніше, аби наступного місяця «платіжки» українцям прийшли меншими. Що стосується зниження цін на бензин, то ситуація доволі цікава. Долар понизили майже на 4 гривні, а вартість бензину впала на менше однієї гривні. Це доволі неспівмірно. Що стосується заяв президента, то невже рішення про зниження цін на пальне мають прийматися в його кабінеті? Це входить в його повноваження? А де антимонопольний комітет, який має це все відслідковувати?! – обурився Ігор Побер.
 
Нардеп VII та VIII скликань порадив зачекати, поки «платіжки» справді знизять. Тоді можна буде оцінити, чи ці заяви – просто слова, чи реальні дії влади.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.