«Наші діти не пробачать нам, якщо залишаться рабами на рідній землі», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 31.10.2019
Під стінами Верховної Ради України сьогодні відбулася акція протесту з вимогою не допустити внесення до порядку денного Ради і голосування депутатами законопроекту №2178-10 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо обігу сільськогосподарських земель».
 
Участь в акції взяв і народний депутат України від ВО «Свобода» VII-VIII скликань Михайло Головко. Він наголосив на тому, що земля – не товар, а стратегічний простір нації.
 
– Українці дякую вам за позицію та небайдужість. За те, що ви сьогодні є справжніми захисниками України та рідної землі. Ворог хоче підступно забрати в нас Батьківщину шляхом зрадницьких умов формули Штайнмайєра. Він хоче, щоб ми відвели війська і терористи зайшли на українську землю. Інші зрадники та вороги України пробують підступно через різні законопроекти та схеми вкрасти землю українського народу. Пропонують її продавати. Наші хлопці проливають кров, захищаючи землю, а вони сьогодні хочуть її забрати та перетворити українців на жебраків, наймитів, вернути нас назад у часи кріпацтва. Вони не вчать історії, не пам’ятають політології, вони нічого не знають. Ці безграмотні керівники держави – прем’єр-міністр, міністр економіки. Прем’єр каже, що 80 % народу, які виступають проти ринку землі, це – «собаки, які гавкають». Нинішня влада не знає сили народу, який вийде на акції протесту і змете будь-кого. Вже були пихаті чиновники – президенти і прем’єри. Пам’ятаємо Азарова і Януковича. Де вони зараз? Наша влада не вчить історії, тому не знає помилок інших держав – тих, які продали свою землю, – Аргентина, Бразилія. Чим це закінчилося? Соціальною революцією. Люди живуть в картонних будинках. Зараз українці не здатні захистити свої активи, їх приходять і забирають. От як бабця в селі доведе, що вона не продавала свій пай. Її територію наглим способом можуть переписати чорні реєстратори. Хто в цьому випадку заступиться за простих українців? – звернувся до учасників акції Михайло Головко.
 
Народний депутат України від ВО «Свобода» VII-VIII скликань також пояснив, які небезпеки містить в собі зняття мораторію на продаж сільськогосподарських земель.
 
– «Слуги народу» кажуть, що землю можна продавати іноземцям, юридичним особам. Це – ганьба. Вони не читають Конституції. Земля належить народу. Всі надра, всі багатства – власність народу. Також вони пропонують через різні схеми дати право вилучати землю під заставу. Це – прямий спосіб вкрасти в нас з вами територію. Ми повинні розуміти, що це – битва на виживання нашої нації. Ключове питання: Чи буде Україна мати майбутнє? Земля – це не товар, а життєвий простір нації. Це стратегічний ресурс, без якого нація не може жити. Прем’єр-міністр Гончарук прирівняв землі до квартир. Квартири можна набудувати до безкінечності, скільки завгодно. А землі немає. Згідно з даними ООН кожен рік 300 мільйонів гектарів землі знищується меліорацією, зношенням ґрунтів, а населення зростає. Йде гостра продовольча світова криза. І Україна – під прицілом. Вони хочуть будь-якою ціною забрати нашу землю. А ми з вами повинні захистити майбутнє наших дітей. Вони нам не пробачать, якщо залишаться рабами на рідній землі, – додав Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.