«Коли українські війська відійдуть, Росія зробить крок вперед на наші позиції», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 16.10.2019
Президент України Володимир Зеленський заявив, що відведення військ із населених пунктів, розташованих неподалік лінії фронту, відбудеться лише там, де можлива безпека.
 
На думку народного депутата України VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера, очільник держави перед підписанням так званої «формули Штайнамайєра» мав спершу обговорити ситуацію з українцями, а не приймати таких рішень потаємно від них.
 
Про це він повідомив у прямому ефірі одного із телеканалів.
 
–  Я щиро вірю, що наш президент хоче припинення війни. Цього прагне не лише він, а й вся Україна, але є одне «но». Він – далеко не Вандам. Спершу треба були запитати суспільство, що вони думають про «формулу Штайнмайєра», хлопців, що сидять в холодних окопах. Натомість він все вирішив без українців, просто змусив сісти на шпагат всіх нетренованих до цього людей. Я дуже боюся, що коли наші війська відійдуть, то Російська Федерація зробить крок вперед на наші позиції, а потім ще й звинуватять Україну у недотриманні Мінських угод. Я не вірю Росії, так само як не вірять і представники українських військових формувань. Війська ОРДЛО вже заявили, що не збираються слухати РФ, а чинитимуть так, як вважають за потрібне,  пояснив Ігор Побер.
 
Також народний депутат України VII та VIII скликань наголосив, що Україна має сісти за стіл переговорів, але ні в якому разі не робити поспішних кроків.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.