«Попри складний час, Гройсман гідно впорався з викликами», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 01.06.2019
Верховна Рада України не відправила у відставку Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Відповідне рішення 30 травня підтримали лише 97 народних обранців із 226 необхідних.
 
Не проголосував за відставку Гройсмана і народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
 
За його словами, зважаючи на складний час, уряд Володимира Гройсмана зробив чимало.
 
– Я утримався. Зранку прем’єр спілкувався із представниками нашої фракції. Ми вийшли на голосування з єдиними рішенням. Здається, що лише 7 осіб з фракції скористалися зеленою кнопкою. Сумно слухати ці промови колег перед виборами. Особливо це стосується тих, які на мажоритарних округах. Це звучить негарно. Мені сподобався виступ Гройсмана після голосування, який так чітко та душевно говорив. Він знайшов справді гідні слова. Звісно, помилок зроблено немало, але я хочу нагадати, які виклики стояли перед прем’єром на початках. Можна сказати, що він гідно з ними впорався в такий непростий час. Попри критику, яку ми чуємо, я вважаю, що зроблено багато у напрямку ремонту доріг. Гданськ та Одеса сполучені шляхом, ще лишилась частина до Умані, одеська траса майже капітально зроблена,– пояснив Ігор Побер.
 
Також народний депутат наголосив на тому, що не варто поки довіряти рейтингам, які «малюють», бо лише реальна робота згодом покаже, хто і як виконує обіцянки.
 
–  Зараз ми живемо весело, але що буде далі – побачимо. Чи буде згодом так само весело?! Мені якось соромно трохи за те, що зараз відбувається. Хоч кажуть, що ми заслуговуємо такого керівника, якого обираємо. Ця фотографія, коли керівник апарату показує президенту роги на світлині. Це неприпустимо. Воно, ніби, смішно, але не зовсім, чесно кажучи. Щодо рейтингів, які зараз показують, то не варто робити поспішних висновків, поки не побачили результат обіцянок, – додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.