На Тернопіллі понад шість сотень членів ДВК від кандидата у президенти укропівця Олександра Шевченка будуть працювати на волонтерських засадах

Опубліковано в Політика Автор  soroka 13.03.2019
Днями завершилась реєстрація кандидатів дільничних виборчих комісій від кандидата у президенти України від партії «УКРОП» Олександра Шевченка. 

Так, на дільничних виборчих комісіях Тернопільщини представниками політика стали 614 громадян, зокрема в керівних органах ДВК – 120 осіб.

Як розповів очільник Тернопільського обласного осередку «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», довірена особа кандидата у президенти Олександра Шевченка Андрій Цибульський, члени ДВК та спостерігачі  – це волонтери, які працюватимуть виключно за кошти, виділені державою. Така процедура передбачена законодавством.

– Реєстрація членів ДВК від Олександра Шевченка завершилась кілька днів тому. Всі довірені особи спрацювали добре, вони вчасно подали всі необхідні документи, аби долучитись до роботи партії під час виборів. Оскільки така праця цих людей є добровільною й неоплачуваною, то, звісно, знайти таких громадян було не дуже легко. Попри це, ми впорались й подолали 50-відсотковий показник. Саме від якісного складу членів ДВК значною мірою залежить чесність голосування на дільницях, тому, вірю, що це допоможе нам досягнути поставленої мети, – пояснив Андрій Цибульський.

Для довідки: на Тернопільщині сформовано 5 виборчих округів (№ 163, № 164, № 165, № 166, № 167), у які входить 1182 виборчі дільниці. Орієнтовна кількість виборців у Тернопільській області – 827 тис. 691 осіб.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.