Ігор Побер: «На виборчих дільницях люди мають згадати, чим кандидати займались останні 5 років»

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 01.02.2019
Уже 31 березня 2019-го року в Україні відбудуться президентські вибори, а в соціальних мережах та у ЗМІ почалось активне обговорення кандидатів.
 
На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, люди, прийшовши на виборчі дільниці, не повинні піддаватись популістичним закидам, а згадати, чим кандидати у президенти займались останні роки.
 
– Українці – розумні люди і я впевнений, що вони зроблять правильний вибір. Перед голосуванням громадяни мають добре подумати і згадати, що робили кандидати останні роки. Де вони були у часи Революції Гідності? Де були, коли починались воєнні дії на сході? Не варто сліпо довіряти та підкорюватись популістам, – пояснив Ігор Побер.
 
Також нардеп зауважив, що депутати від фракції БПП підтримуватимуть Петра Порошенка, попри те, що він бере участь у виборах як самовисуванець.
 
– Я думаю, що Петра Олексійовича підтримає український народ й наша армія, яка прагне до перемоги, – додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.