Нардеп Михайло Головко привітав дітей із прийдешнім святом Миколая

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 19.12.2018
Напередодні свята Миколая Чудотворця народний депутат України Михайло Головко завітав із приємними подарунками до вихованців дитячого садка «Дзвіночок».

Щорічно в Україні 19 грудня відзначають День Святого Миколая. Віряни вважають Миколу Чудотворця одним із найбільш шанованих святих, який є покровителем мандрівників і дітей.

Нардеп відвідав дошкільний навчальний заклад у Збаражі, щоб привітати дітей із прийдешнім святом Миколая.

– Завітав у дитячий садочок «Дзвіночок» у Збаражі та передав дітлахам від Миколая Чудотворця приємні подарунки. Адже майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей. Тому уже традиційно, напередодні найочікуванішого свята усіх дітей стараюся донести частинку свята до кожного. У ці зимові дні варто забути про невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно, – підкреслив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.