Завдяки укропівцю Володимиру Будзінському вихованці школи-інтернату на Гусятинщині отримали протизастудні ліки

Опубліковано в Політика Автор  14.12.2018
Керуючий Гусятинським відділенням «Приватбанку», укропівець Володимир Будзінський допоміг провести для дітей акцію «Будьте здорові» у школі-інтернаті Гримайлова.
 
Як розповів укропівець, Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради часто потребує медикаментів, адже її вихованці не лише навчаються, а й проходять курси лікування. Більше того, Гусятинське відділення «Приватбанку», де працює укропівець, вже тривалий час співпрацює із цим навчально-санаторним закладом.
 
Саме тому, коли адміністрація і медперсонал школи організовували для своїх учнів акцію «Будьте здорові», Володимир Будзінський зебезпечив навчально-санаторний заклад усіма необхідними протизастудними медичними препаратами.
 
– У період впровадження медичної реформи дуже важливо, аби матеріально-технічний стан медгалузі був відповідним. Саме тому важливо не лише сподіватись на кардинальні зміни у сфері надання медичних послуг, але й, за можливості, самостійно допомагати. Гримайлівська санаторна школа не лише навчає дітей, а й дбає про їхнє здоров’я, а тому, я вирішив трішки допомогти цьому закладу медичними препаратами у зимовий період – коли різноманітні хвороби підступно чекають на кожному кроці, – поділився укропівець.
 
Довідка УКРОПу: Володимир Будзінський не вперше сприяє надходженню необхідних лікарських препаратів та медтехніки в установи Гусятинщини. Нещодавно саме завдяки укропівцю Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гусятинського району отримав тонометр для вимірювання артеріального тиску, ланцети і тест-смужки для визначення рівня глюкози в крові та медикаменти.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.