Молодіжне крило Тернопільського УКРОПу вибороло «бронзу» у футбольному турнірі

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 12.12.2018
Молодіжне крило Тернопільського обласного осередку «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» – «Молоді Патріоти» у фінальній частині Футбольного турніру, присвяченому Дню Св. Миколая, посіло третє місце.

Так,  упродовж  двох тижнів 16 футбольних команд змагалися у Ланівцях. «Молоді Патріоти» УКРОПу вийшли у фінал вчора, 9 грудня, де під час останнього поєдинку зустрілися із ФК «УДАР» Матвіївці. Команда молодих укропівців гідно обійшла супротивника із рахунком 3:1. Це дозволило посісти їм заслужене третє місце.

– Спорт допомагає нам реалізовуватися та підтримувати себе у хорошій формі. Також спортивні події – це майданчик для нових знайомств, спілкування. Тому ми часто беремо участь у різноманітних заходах, не лише футбольного спрямування. Зокрема, у березні у Тернополі має проходити «Кубок Шухевича», на якому проведуть 12  ігор, різних видів. У тому числі – інтелектуальних. Наша команда також планує брати активну  участь у цьому заході, – поділився заступник голови Молодіжного крила УКРОПУ – «Молоді патріоти» Роман Собчук.

Довідка УКРОПу:  Нещодавно Молодіжне крило Тернопільського обласного осередку «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» – «Молоді Патріоти» також організувало змагання «Ліги УКРОПу з міні-футболу» для представників чотирьох тернопільських університетів та двох коледжів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.