Ігор Побер: «Наші військові на сході захищають від РФ не лише Україну, а й всю Європу»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 05.12.2018
Нещодавно Президент України закликав НАТО розмістити кораблі в акваторії Азовського моря, аби тим самим стримати агресію з боку РФ. У відповідь глава держави отримав повідомлення про те, що там і так вже є кораблі НАТО.
 
На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, Україні треба провести переговори з міжнародними партнерами, аби через події в Азовському морі не загострилась ще більш критична ситуація.
 
– Путін намалював собі якусь карту і хоче всьому світу довести, що українські кораблі незаконно зайшли у територіальні води Росії, враховуючи анексований Крим. Наразі, окрім Абхазії та Венесуели, Крим більше ніхто не визнав російським. Світова карта показує, що це не є територіальні води РФ. Нам варто вести переговори, аби ще більше не загострити ситуацію,– пояснив Ігор Побер.
 
Також нардеп зауважив, що натівські кораблі вже і так є в Середземному морі, але це не означає, що вони будуть проводити якісь дії проти Росії.
 
– Усі країни повинні розуміти, що наші військові на сході захищають від РФ не лише Україну, а й всю Європу, – підсумував Ігор Побер.
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.