Михайло Головко: «Об’єднання всіх націоналістів необхідне для спільної політичної боротьби з ворогом»

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 14.11.2018
Народний депутат від фракції ВО «Свобода» Михайло Головко заявив, що в Україні через об’єднання «опозиціоністів» можливий реванш проросійських сил.

Зважаючи на це, українські націоналісти вирішили спільними силами побороти ворога.

– Сьогодні відбуваються процеси об’єднання, зокрема в «опозиційному» блоці. Це говорить про те, що дійсно є загроза реваншу, адже Москва буде «виливати» серйозні грошові ресурси, щоб вивести свого кандидата в другий тур. Може повторитися сценарій 1999 року, але вже з успішним результатом. Зокрема, ми бачимо, що йде потурання представникам Кремля зі сторони влади. Мабуть, це пов’язане із тим, що Порошенко розраховує на переваги у другому турі  перед опонентом від цієї сили, – наголосив Михайло Головко.

За словами нардепа, створення нової політичної сили потребує не один рік наполегливої праці, тому об’єднання наявних організацій українських націоналістів допоможе уникнути реваншу.

 – Щодо об’єднання наших сил, то ВО «Свобода», «Правий сектор», «Національний корпус», «Конгрес українських націоналістів», усі 14 організацій українських націоналістів ще рік назад підписали меморандум про спільні дії. Окрім цього, разом провели не одну акцію і в перспективі вирішили об’єднати наші зусилля, щоб не допустити цього реваншу. Відтак, ведуться обговорення про те, щоб висунути спільного кандидата єдиного від усіх націоналістичних сил. Адже 14 жовтня наш лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що ставить інтереси України вище за свої амбіції та знімає свою кандидатуру. Він запропонував висунути кандидатом у президенти Руслана Кошулинського. До речі, міжнародна організація «VoxCheck», яка стежить за висловлюваннями політиків і дотриманням їхнього слова, визнала саме Тягнибока найвідповідальнішим політиком, який дотримує слова, – додав свободівець.

Михайло Головко також повідомив, що стратегічним завданням націоналістів є висування єдиного кандидата у президенти. Наразі, вони підтримують кандидатуру Руслана Кошулинського. На думку нардепа, це дозволить спільною колоною іти в парламент.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.