Михайло Головко: Вирішення проблеми з «євробляхами» не відбулося

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 11.11.2018
Народний депутат України Михайло Головко зауважив, що ухвалення закону про посилення контролю над переміщенням і використанням авто, зареєстрованих в інших державах, не вирішує це питання до кінця.

На думку нардепа, придбати та розмитнити такий автомобіль може далеко не кожен українець.

–  Коли в Україні більшість громадян за межею бідності, то дозволити собі автомобіль з Європи, якому менше 10 років – не реально. Ухвалений закон позитивний лише для середнього класу, який фактично відсутній та складає не більше 10 % населення, – підкреслив Михайло Головко.

Зазначимо, що автомобіль, пригнаний із за кордону, заборонено використовувати в підприємницькій діяльності чи для отримання доходу, наприклад, для роботи в таксі. За порушення встановлених правил передбачений штраф 34 тис. грн.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.