ТНЕУ став найкращим серед закладів вищої освіти економічного профілю

Опубліковано в Соціум 05.09.2018
Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України про підсумки Всеукраїнської студентської олімпіади та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017-2018 навчальних роках Тернопільський національний економічний університет став найкращим серед закладів вищої освіти економічного профілю.

Досягнути таких результатів вдалося завдяки тому, що молодь університету бере активну участь у науковій діяльності, формуючи позитивний імідж рідного закладу. Відтак, 23 студентів ТНЕУ стали переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади, а також 50 студентів – переможці ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.  

Зазначимо, що одним із етапів на шляху до перемоги є допомога викладачів-наставників, які забезпечують якісну підготовку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.