У ТНЕУ урочисто відзначили початок нового навчального року

Опубліковано в Соціум 04.09.2018
Представники Тернопільського національного економічного університету (ТНЕУ) зібралися на Майдані знань під  різнобарвними прапорами факультетів та інститутів для того, щоб урочисто розпочати новий навчальний рік.

Привітали студентів із початком навчального процесу ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Крисоватий, голова Тернопільської ОДА Степан Барна, міський голова Сергія Надал, заступник начальника Тернопільської митниці ДФС Андрій Саварин, Архієпископ Тернопільського і Кременецького УПЦ КП Нестора, священик парафії святого Пантелеймона Цілителя УГКЦ о. Василь Чамарник, проректори університету, декани факультетів та директори інститутів, коледжу ТНЕУ.

На початку заходу студенти Центру підготовки офіцерів запасу ТНЕУ гордо внесли Державний Прапор України та вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв України, які віддали найцінніше – власне життя, за рідну державу.

Особливим цей день виявився для нових членів університетської родини – першокурсників, які отримали настанови від ректора університету.

– Ви – не просто студенти, Ви – велика сила, і я б дуже хотів, щоб Ви знали це, вірили і були свідомі цього. Адже Ви – суть і початок іншої, набагато кращої України, бо саме Ви – несете країні нову думку. Будьте вільними людьми, Ваш вік дозволяє це.. Попереду у Вас цікаві та насичені роки навчання. Намагайтеся використати цей час з максимальною користю для себе. Пам’ятайте, що перебування в університеті – це не лише здобуття фаху, а також всебічний розвиток своїх навиків, талантів й можливість знайти себе. Тому беріть відповідальність за усе, що коїться у Вашому житті, – звернувся до студентів Андрій Ігорович.

Окрім цього, ректор університету відзначив  пам’ятними подарунками 7 студентів-першокурсників, які вступили до ТНЕУ із найвищими балами за ЗНО.  Також подарунки від ректора – прапори і герби, які є основною символікою навчальних структурних підрозділів, отримали колективи факультетів, інституту, коледжу.

Особливою частиною свята стало складання присяги студента Тернопільського національного економічного університету, яку виголосили першокурсники Роксолана Залізняк та Вадим Шухманн.

На завершення урочистостей відбувся флешмоб, під час якого студенти університету склали рядки: «Студентська молодь – України цвіт! Студентська молодь хай дивує світ!».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.06.2024 soroka
Затіняюча сітка: види, переваги, особливості вибору
У літню пору популярним захистом для рослин, альтанок, теплиць, будівель чи інших конструкцій є затіняюча…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.