Молодіжне крило тернопільського УКРОПу вибороло перемогу на «Кубку Шухевича» (фото)

Опубліковано в Соціум 09.03.2018
На цьогорічних спортивно-патріотичних змаганнях «Кубок Шухевича», які відбувались впродовж 24 лютого – 5 березня, перемогу здобула команда від молодіжного крила Тернопільського осередку «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» - «Молоді патріоти».
Як розповідає один із учасників команди, член молодіжного крила від УКРОПу Володимир Міщишин, у подібних змаганнях їхня громадська організація бере участь вперше:
- На «Кубку Шухевича» ми назвали нашу команду так само, які і молодіжне крило від УКРОПу – громадську організацію «Молоді патріоти». Цього року ми вперше взяли участь у таких змаганнях. Загалом до складу нашої команди увійшло 14 людей. Особливо сильно до змагань ми не готувались, оскільки кожен із членів команди є фізично підготовленим та веде здоровий спосіб життя. На мою думку, «Кубок Шухевича» відіграє важливу роль як у спортивному, так і соціально-громадському житті міста. Ці змагання об’єднують молодь та представників різноманітних громадських організацій, пропагують здоровий, активний спосіб життя та патріотизм. Саме тому, така подія займає вагоме місце у місті, - поділився укропівець.
У рамках «Кубку Шухевича» команди боролись за першість у різних змагах: фут-зал, шахи, онлайн контр-страйк, скелелазіння, стрільба, плавання, біг, бокс, волейбол, баскетбол та інтелектуальний змаг. «Молоді патріоти» посіли перші місця у волейболі, фут-залі та перемогли в онлайн контр-стайк. Саме завдяки таким результатам юні укропівці стали переможцями цьогорічного «Кубку Шухевича».
Нагадаємо, спортивно-патріотичні молодіжні змагання «Кубок Шухевича» засновані у 2001 році з метою знайомства та здруження молодіжного середовища Тернополя з числа громадських організацій. Такі спортивні зустрічі відбуваються щороку у першій половині березня, аби вшанувати пам'ять Головного командира УПА Романа Шухевича, який героїчно загинув 5 березня 1950 року.
 
FJ1A7212
FJ1A7232

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.