Голова обласної ради з подарунками відвідав дітей із особливими потребами

Опубліковано в Соціум 13.12.2017
Напередодні Дня святого Миколая та з нагоди Міжнародного Дня людей з інвалідністю, дітей з особливими потребами у Мельнице-Подільському обласному дитячому будинку-інтернаті відвідав голова обласної ради Віктор Овчарук та директор департаменту соціального захисту населення Вадим Боярський.

«Вихованці інтернату належать до категорії дітей з особливими потребами. Через свої хвороби та вади діти не можуть сприймати світ таким, яким він є насправді. Помітно, що працівники інтернату докладають багатьох зусиль, щоб наповнити життя дітей світлом, теплом, щоб діти були доглянуті, активні, веселі, щоб жили в затишних приміщеннях, щоб розвивали свої здібності. Результати ваших старань ми помічаємо з того, як оновлюється приміщення інтернату, працю, яку вкладаєте у розвиток дітей, побачили сьогодні на сцені. Щиро дякуємо вам за надання діткам щоденної підтримки й допомоги – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього», - звернувся до працівників Віктор Овчарук.

Після святкового концерту, участь в якому взяли вихованці інтернату, очільник області передав для потреб інтернату оргтехніку, а дітям - солодкі подарунки:

«Дорогі діти, у цьому житті виживає той, хто сильний духом, а не тілом. Низько кланяємося всім вам за вашу силу волі та витримку, за вашу безмежну любов до життя. Дай Боже, щоб здійснилися всі ваші мрії та всі ваші задуми. Нехай кожен день у цьому світі буде для вас світлим і радісним, наповненим любов’ю та миром».

88ef656ca984ccfe867eee4b897776bb

1643a170850552cee7e16e7e76cf4b89

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.