Любов до швидкості та автомобілів: тернопільське училище ресторанного сервісу і торгівлі готує слюсарів та водіїв (відео)

Опубліковано в Соціум 27.06.2024
Якщо ви закінчуєте 9 клас, обожнюєте швидкість, автомобілі й техніку – Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі знає, що вам запропонувати.

У цьому навчальному закладі можна здобути професію «Слюсар з ремонту КТЗ; водій категорії "В" і "С"».

Термін навчання – 3 роки з отриманням свідоцтва про повну загальну середню освіту й диплома кваліфікованого робітника.

– Професія «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» – одна з найрейтинговіших у нашому навчальному закладі. Це ми бачимо, судячи з кількості абітурієнтів, які звертаються в Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі. Потребу у цій професії також формує ринок праці. Масова автомобілізація, логістика тощо – все це створює попит на фахівців з ремонту авто. Окрім цього, наше училище значно розширює поле для працевлаштування, адже ми готуємо також водіїв категорій «В» та «С»,  розповів викладач спецдисциплін Микола Марціяш.

Більше – у відео.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.