Уже 34 укриття облаштував в навчальних закладах України фонд тернопільського нардепа Андрія Богданця (відео)

Опубліковано в Соціум 22.02.2024
 
Фонд Андрія Богданця «Допоможемо разом» та Freedom Space облаштували вже 32 укриття у школах України, ще два – завершують ремонтувати у Кривому Розі.
 
Хід робіт проінспектував народний депутат, засновник фонду Андрій Богданець.
 
– У Кривому Розі ми робимо комфортні укриття у школах № 17, № 56, а також у Покровському ліцеї. Перевірили, як ведуться роботи. Усе добре. Невдовзі діти можуть повноцінно навчатися у цих приміщеннях. Кривий Ріг часто потерпає від ворожих обстрілів, а тому маємо подбати про безпеку дітей,  зазначив Андрій Богданець.
 
Одне з укриттів, які ремонтує фонд Андрія Богданця, розташоване в школі для дітей з додатковими освітніми потребами.
 
– Щиро дякуємо за таке гарне укриття благодійному фонду Андрія Богданця. Тепер маємо велике приміщення, декілька світлих кімнат, де наші діти можуть в безпеці навчатися, – наголосила заступниця директора Криворізької гімназії № 56 Руслана Шаповал.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.