Благодійний фонд народного депутата з Тернополя відремонтував три шкільні укриття у Кривому Розі, куди часто «прилітає»

Опубліковано в Соціум 15.02.2024
У Кривому Розі відремонтували три шкільних укриття у межах проєкту народного депутата з Тернополя Андрія Богданця Freedom Space.
 
Нещодавно політик відвідав навчальні заклади, аби побачити результат таких перетворень. Він побував у гімназіях № 17, № 56, а також у Покровському ліцеї.
 
– У кожній школі ми потрапляли на уроки, які проводилися саме в наших укриттях. Не через тривогу – просто тут зручно! Це зайвий раз показує, що навіть після війни ці комфортні приміщення будуть потрібні школярам і педагогам. Кривий Ріг знаходиться близько до фронту. Сюди часто «прилітає». Тривоги інколи тривають по 9 (!) годин без перерви Але місто живе. І діти тут дуже активні, допитливі, життєрадісні,  зазначив Андрій Богданець.  
 
Одне з укриттів розташоване в школі для дітей з додатковими освітніми потребами.
 
– Вони якраз проводили заняття з психологом, в якому я теж взяв участь. Ці дітки дуже потребують занять офлайн, тому наше укриття стало їм у пригоді. Якщо казати про все місто, тут практикується змішана система навчання: деякі школи працюють дистанційно, деякі приймають учнів у класах – звісно, йдеться про  приміщення з укриттями. Яких тепер стало на три більше, за що я безмежно вдячний благодійнику проєкту Freedom Space – міжнародній компанії Freedom Holding Corp, – наголосив Андрій Богданець.
 
Нагадаємо, благодійний фонд народного депутата Андрія Богданця реалізує проєкт Freedom Space. Він спрямований на те, аби створити комфортні та сучасні укриття у школах різних регіонів України.
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.