Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич отримав нагороду «Лікар року» на Тернопільщині

Опубліковано в Соціум 28.12.2023
У четвер, 21 грудня, в Тернополі нагородили переможців телепремії «Гордість Тернопілля».
 
Статуетку у номінації «Лікар року» отримав волонтер «Української команди» на Тернопільщині, невролог КНП «Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації» Андрій Надкевич.
 
Нагороду йому вручив очільник Тернопільської ОВА Володимир Труш.
 
– Дякую усім медикам, які воюють на фронті та допомагають нашим військовим в тилу. Ця нагорода – не моя, а нашого колективу Микулинецької обласної фізіотерапевтичної лікарні реабілітації. Зі всієї України до нас на реабілітацію направляють воїнів, а ми намагаємося їм якнайкраще допомогти. Наші лікарі – не лише медики, але й волонтери. Ми разом з нашим волонтерським штабом «Українська команда» та ГО «Козацько-десантний рій» допомагаємо військовим і в тилу, і на фронті, а також внутрішньо переміщеним особам і всім, хто потребує допомогу. Реабілітація – пріоритет № 1 в державі. Маємо все зробити, щоб повернути здоров’я нашим воїнам. Приїжджайте в Микулинці, тут ми вам допоможемо! Слава Україні!  наголосив Андрій Надкевич.
 
До слова, «Гордість Тернопілля» – телевізійна премія, заснована у 2021 році телеканалами Тернопіль-1 та ІНТБ. Претендентів у різних номінаціях міг подати кожен громадянин чи колектив. Уся громадськість Тернопілля голосуванням обирала найкращих. Цьогоріч усі кошти за смс-повідомлення спрямують на підтримку ЗСУ.ф

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.