«Тернопільський Меморіал» підтримує військових та людей, які опинилися в складних життєвих обставинах (фото)

Опубліковано в Соціум 02.11.2023
Активісти «Тернопільського Меморіалу» на чолі зі Святославом Півтораком продовжують благодійну діяльність.
 
 Ще до початку повномасштабної війни члени громадської організації «Тернопільський Меморіал» неодноразово проводили благодійні акції для людей, які опинилися в складних життєвих обставинах.
 
Сьогодні усі зусилля спрямовані на підтримку ЗСУ та допомогу людям, які постраждали від війни, каже голова Святослав Півторак – голова ГО «Тернопільський Меморіал», координатор проекту «RANA UA» в Тернопільській області, у межах якого збирають гроші на будівництво реабілітаційного хабу для військових.
 
– За останній місяць «Тернопільський Меморіал» передав для потреб військових необхідні медикаменти, кровоспинні бандажі, наколінники та налокітники натівського зразка. Наша команда волонтерів відвідувала медзаклади, де перебувають на лікування та реабілітації наші військові. Також ми побували і в маленьких пацієнтів, щоб підтримати їх в боротьбі з недугами. Значну увагу «Тернопільський Меморіал» приділяє спорту. За нашої підтримки проведено низку спортивних турнірів серед молоді з футболу, волейболу греко-римської боротьби, важкої атлетики. Підтримуємо ми й обдаровану молодь, – розповів Святослав Півторак.
 
До Дня Святого Миколая організація запланувала низку благодійних ініціатив, до яких просить залучатися усіх небайдужих мешканців краю.
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.