«Це – кінець сім’ї»: у Тернопільській облраді обговорили законопроєкт про одностатеві партнерства

Опубліковано в Соціум 12.05.2023
У Тернопільській обласній раді 9 травня провели форум «За християнські цінності».
 
Мета заходу – привернути увагу суспільства до проштовхування у Верховній Раді законопроекту N9103 «Про одностатеві партнерства».
 
Громадські організації, духовенство, науковці, юристи, депутати місцевих і сусідніх обласних рад обговорили важливість недопущення ратифікації цього законопроекту.
 
– Користуючись ситуацією воєнного стану і, відповідно, й  забороною проведення мітингів, представники окремих партій тихцем вводять в наше суспільство отруйну справу, яка витісняє нас як титульну націю. Не за це зараз українці воюють, не за це гинуть наші хлопці і дівчата. Ми ж як традиціоналісти, націоналісти, християни категорично засуджуємо дії цих ініціаторів. Глобалісти, марксисти нові соціалісти проштовхають на рівні закону сексуальні і психологічні проблеми, афішують їх та нав’язують усе це нашим дітям. Це – кінець сім’ї, кінець державі. Це неприпустимо! Mи будемо боротися! –наголосив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
На сесіях Тернопільської обласної ради неодноразово піднімали це питання.
 
– Ми схвильовані, але налаштовані рішуче: створимо оргкомітет або робочу групу, до якої увійдуть представники громадськості, духовенства, релігійних організацій спільно разом створимо рух за збереження традиційної сім’ї, який пошириться на всю Україну. Для нас є принциповим недопущення проштовхування шкідливих законів,  зазначив Михайло Головко.
 
Під час форму учасники заслухали орієнтовно 20 спікерів. Голова Тернопільської обласної ради каже, пересвідчився, що Українці прагнуть зберігати та передавати традиційні цінності, які грунтуються на любові, взаємному розумінні, підтримці та вірі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.