Хакери зламали російсько-іранську конференцію, організовану Кремлем

Опубліковано в Соціум 27.04.2023

Хакери зламали російсько-іранську конференцію, організовану Кремлем. Участь у ній взяли одіозний перший заступник голови держдуми у справах СНД Затулін, представники “Росатома” і посол Ірану в Росії Казем Джалали, співробітники уряду рф та інші представники путінського режиму.

Обговорювали нові формати співпраці. Але виявилося, що вся конференція пройшла під наглядом спецслужби.

Наприкінці збіговиська відомий український пранкер Євген Вольнов “подякував організаторам за участь у конференції Служби безпеки України”.

“Ви не хвилюйтеся, СБУ прийде за кожним військовим злочинцем і їхніми пособниками. Готуйтеся, пишіть заповіти. Раку яєць кожному окупанту і тим, хто їм допомагає. Іран відповість за постачання дронів у росію, тому що ці дрони стріляють по Україні. СБУ вистежить і прийде за кожним окупантом і їхніми пособниками як у Росії, так і за кордоном”, – сказав Вольнов.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.