«Українська команда» та Володимир Кличко передали 204-му батальйону ТРО Києва броньовик

Опубліковано в Соціум 21.04.2023

 

Володимир Кличко та волонтери «Української команди» передали бійцям 204-го Окремого батальйону територіальної оборони міста Києва броньовик, який допоміг придбати брат мера Києва Віталія Кличка.

 

Про це повідомляється на Facebook-сторінці волонтерського штабу. 

 

«Волонтери «Української команди» разом з Володимиром Кличко приїхали в розташування 204-го батальйону київської тероборони з подарунками. Привезли новий броньовик «Кобра». Він вміщує 10 осіб і здатен захистити бійців від автоматних черг, мін та засідок. Тож такий броньовик дуже потрібен на передовій», - йдеться у повідомленні «Української команди».

 

Про такий броньовик просили бійці 204-го батальйону, коли волонтери «Української команди» та Володимир Кличко привозили їм розвідувальні дрони. Про потреби захисників дізнався Володимир Кличко і допоміг придбати цей броньовик, повідомляє «Українська команда». При цьому командир 204-го батальйону Сергій Горохівський зазначив, що це було зроблено дуже оперативно. 

 

«Такої швидкості реалізації проєкта за історію нашого батальйона ще не було», - сказав він.  

 

Володимир Кличко підкреслив, що цей броньовик – українського виробництва. 

 

«Цей броньовик зроблений в Україні. Це ми, українці, робимо це. І робимо швидко. І, до речі, в цьому авто дуже багато класних речей», - зазначив Володимир Кличко. 

 

Також він передав бійцям розвідувальні безпілотники і подякував «Українській команді» за спільну роботу.

 

«Ми не одні. Вільний світ знає, що ми тут, в Україні, боремось не тільки за наше життя і нашу свободу, а також за їхню. І тому тільки разом. З «Українською командою». Це все спільна робота. І вам подяка, Артуре Леонідовичу, що змотивували», - заявив Володимир Кличко.  

 

Керівник «Української команди» Артур Палатний наголосив, що «Українська команда» і надалі допомагатиме українським захисникам. 

 

«Хочу побажати від «Української команди», від всіх киян, від всіх українців: залишайтесь живими та здоровими. А «Українська команда» і надалі допомагатиме нашим бійцям. Разом ми обов’язково переможемо. Вже перемагаємо. Слава Україні!» - наголосив Артур Палатний.

 

Раніше «Українська команда» і Володимир Кличко передали бійцям 204-го Окремого батальйону територіальної оборони міста Києва 10 безпілотників, а 18-й Оокремій бригаді армійської авіації імені Ігоря Сікорського – шоломи для пілотів. Також «Українська команда» передала на передову вже декілька десятків дронів-камікадзе з «вибуховими посланнями» окупантам від українців, які донатили на ці безпілотники.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.