Волонтери «Української команди» зі Збаражчини відвезли кілька десятків адресних посилок на фронт

Опубліковано в Соціум 11.04.2023
Волонтерський штаб «Українська команда» на Тернопільщині продовжує доставляти воїнам посилки в рамках проекту «Військова пошта».
 
З чергової поїздки на схід повернулися волонтери «Української команди» зі Збаражчини.
 
Про це повідомив народний депутат, лідер «Української команди» на Тернопільщині Микола Люшняк.
 
– Ігор Дмитришин, Максим Гальва, Михайло Артемчук та Олег Хрипливий відвезли воїнам посилки у рамках проекту «Військова пошта». 16 окремий стрілецький батальйон отримав генератори, спальні мішки, каремати, знеболювальні препарати, продукти та усе те, що захисникам передали їхні рідні. Дякуємо за допомогу волонтерам з Німеччини та жителям села Максимівка,  зазначив Микола Люшняк.
 
Волонтер Ігор Дмитришин каже, завдяки злагодженій співпраці волонтерів «Української команди» є можливість регулярно відправляти волонтерський бус з необхідними вантажами для українських воїнів.
 
– Для наших воїнів дуже важливо відчути частинку тепла рідного дому. Саме тому «Українська команда» взяла на себе таку місію – доставляти посилки на фронт. Окрім речей, які захисникам передають рідні, ми також доставляємо продукти, речі для облаштування побуту, амуніцію та техніку,  підкреслив Ігор Дмитришин.  
 
До слова, наприкінці грудня минулого року волонтерський штаб «Українська команда» на Тернопільщині започаткував проект «Військова пошта».
 
Його мета – безкоштовно доставляти вантажі для тернопільських військовослужбовців, які зараз перебувають на фронті та не мають доступу до поштових відділень.
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.