Антон Горохівський: «Московським попам не місце на Українській землі!»

Опубліковано в Соціум 06.04.2023
Голова фракції ВО «Свобода» у Тернопільській міській раді Антон Горохівський закликав негайно заборонити діяльність московського патріархату.
 
Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook.
 
– Зневага, жорстокість та байдужість до українських воїнів - ось що ми бачимо від так званих "отців" у розпал війни. І саме це має стати останньою краплею нашого терпіння. Ми повинні заборонити діяльність московського патріархату.Роками православна церква московського патріархату заповнювала свідомість українців проросійською пропагандою. Зараз вона продовжує робити те ж саме. В той час, коли наші воїни проливають кров, рятуючи нас від імперіалістів, прихожани московського патріархату продовжують молитися за рашистів,  зазначив Антон Горохівський.
 
Коли наші захисники віддають власне життя за Україну, московські попи відмовляються впустити похоронну процесію у Божий храм. Це просто не вкладається в голові, наголошує свободівець.
 
– Землю у нашому місті на вулиці Коновальця, 1 московська церква отримала майже 14 років тому рішенням міської ради. Зараз ми маємо повернути її у власність міста. Святе письмо каже: «Ніхто неспроможен любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає» (Ів. 15, 13).  Україна молиться та підтримує своїх воїнів, а церква, яка йде проти українців, має піти з нашої землі! – підсумував Антон Горохівський.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.