«Припиніть цькувати людей, які мають іншу позицію», – Володимир Місько публічно звернувся до ректора ТНПУ

Опубліковано в Соціум 30.03.2023
Кандидат історичних наук, декан історичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету Володимир Місько записав публічне звернення до ректора ТНПУ Богдана Буяка.
 
Нагадаємо, саме Володимир Місько склав конкуренцію пану Буяку на виборах ректора ТНПУ, які відбулися у грудні 2022 року.
 
Днями Володимир Місько записав відеозвернення та опублікував його на особистих сторінках у соцмережах. Він закликав Богдана Буяка припинити цькувати усіх, хто має власну думку, а також попросив перестати поливати його брудом.
 
– Шановні колеги! У світлі останніх напружених та емоційно виснажливих подій, переслідувань у нашому колективі, які були, а зараз починаються з ще більшою силою, вирішив записати це відео. Ми побачили непідготовлені рішення, тиск, маніпуляції. Це дозволяє нам сьогодні поміркувати багато про що. Мені дивно, Богдане Богдановичу, що не зважаючи на те, що ви перемогли, ви продовжуєте зі мною змагатися. На жаль, ви закрилися від конструктивного спілкування, спрямували всі зусилля на помсту,  сказав Володимир Місько.
 
Також він зазначив, що звертається до суду з приводу порушень, яких було допущено на виборах ректора.
 
– Мені прикро і сумно, що у своїх власних помилках та хибних рішеннях ви організовуєте гоніння з публічними розправами. Це ваші гріхи. Недарма сказано у Біблії, що немає такого таємного, що не стане явним. Це і порушення процедури підготовки до виборів, фальсифікації з документами, використання силових структур, замовлення проплачених текстів, шантаж, тиск. Мені прикро, що ви всюди параноїдально вбачаєте мою присутність. Вірю, що в межах правового поля всі побачать, що ви помилялися, що так не можна і не треба. Я звернувся до суду і сподіваюся довести в правовий спосіб ваші зловживання у процесі підготовки до виборів,  зазначив Володимир Місько.
 
Він розповів, що жоден нормативний документ, який регламентує вибори, не приймався на засіданні вченої ради, а був сфабрикований чинним ректором і затверджений заднім числом.
 
– Припиніть цькувати людей, які мають іншу позицію. Це проти всіх правил. Це низько. Люди мають право думати по-іншому. За це нині і ведеться жертовна боротьба,– наголосив Володимир Місько.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.