У Тернопільській обласній клінічній лікарні – новий рівень надання кардіохірургічних послуг

Опубліковано в Соціум 28.03.2023
 
П'ять років тому у Тернопільській обласній клінічній лікарні було створено кардіологічний центр, де вперше було проведено кардіохірургічну операцію.
 
З того часу медзаклад постійно удосконалюється.
 
Висококваліфіковані кардіохірурги, сучасні матеріали, відмінна апаратура - усе налагоджено так, аби робота в операційній була ефективна, а життя пацієнтів довге і якісне.
 
– Цей ріст і удосконалення створили нам шлях до нових можливостей - у червні минулого року відкрилося відділення кардіохірургії і трансплантології, де вже було проведено більше десятка трансплантацій органів, зокрема, серця та нирок,  зазначили в лікарні.  
 
Тут також проводяться всі кардіохірургічні операції у дорослих, а кардіохірурги беруться за найскладніші медичні випадки.
 
– Наша лікарня одна з небагатьох, яка оперує пацієнтів з механічними ускладненнями інфаркту Міокарда. В нас оперуються аневризми аорти. Надається допомога з використанням сучасних міні-інвазивних технологій, виконуються гібридні операційні втручання… Робимо усе, аби наші пацієнти могли продовжувати якісний спосіб життя, – каже завідувач відділенням кардіохірургії і трансплантології Володимир Мороз.
 
Загалом у Тернопільській обласній клінічній лікарні добре розвинений кардіологічний напрям. Тут змінюють підходи до перебування та лікування пацієнтів.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.