У Тернопільській обласній клінічній лікарні офтальмохірургія наближається до «хірургії одного дня» (відео)

Опубліковано в Соціум 21.02.2023
Центр мікрохірургії ока, центр естетичної офтальмології, центр травми ока – це все про відділення офтальмології Тернопільської обласної клінічної лікарні, де працюють кваліфіковані медики за сучасними методиками надання допомоги пацієнтам.
 
– У нашому відділенні проводиться хірургія катаракти, хірургія глаукоми, хірургія патології сітківки ока чи склистого тіла. Також широко впроваджуються і використовуються естетична офтальмохірургія. На високому рівні – хірургія травм ока. Є наявні лазери різного покоління і тому ми здатні проводити хірургічне лазерне втручання,– розповідає завідувачка офтальмологічного відділення Інна Гребеник.
 
За словами лікарки, відділення офтальмології розгорнуто на 30 ліжок.
 
– Однак із ростом технічного прогресу, наявним офтальмологічним обладнанням, досвідом наших лікарів ми все ближче наближаємось до "хірургії одного дня". Ми з нашою командою стараємося створити досить теплі, затишні умови у відділенні. Й інколи навіть пацієнти бажають тут залишитися якомога довше, щоб отримати належний догляд,– додає Інна Гребеник.
 
Детальніше про роботу відділення Oko.clinic.te – у відеофільмі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.