Андрій Богданець продовжує з’ясовувати, чому тернополянам приходять захмарні платіжки за водопостачання

Опубліковано в Соціум 16.02.2023
Народний депутат Андрій Богданець, який з’ясовує, чому тернополянам приходять захмарні платіжки за водопостачання, днями отримав відповідь від Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.
 
Нагадаємо, вже кілька місяців тернополяни спостерігають незрозуміле явище: споживаючи певний об’єм води (зафіксований показниками лічильників), вони натомість отримують від КП «Тернопільводоканал» рахунки, в яких пропонується доплатити кругленьку суму за нібито додатково спожиту воду, об’єм якої визначається, як різниця між показниками загальнобудинкового та індивідуальних лічильників.
 
– Серіал «Куди щезає тернопільська вода?» продовжується. На днях отримав проміжну відповідь від Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області. Тому, сподіваюсь, що центральний орган виконавчої влади посприяє найшвидшому проведенню позапланового заходу стосовно некоректних нарахувань за послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення, що здійснює КП «Тернопільводоканал», що дозволить прояснити ситуацію в даному питанні, –повідомив Андрій Богданець.  
 
Також він готує чергове депутатське звернення до КП «Тернопільводоканал», щоб отримати відповідь на запитання тернопільської громади: «Куди йдуть кошти за абонентське обслуговування, яке щомісяця нараховується водоканалом?».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.