«Українська команда» передала підшоломники для всіх працівників Голосіївського підрозділу ДСНС, - Палатний

Опубліковано в Соціум 14.02.2023

Волонтерський штаб «Українська команда» передав сучасні вогнестійкі підшоломники українського виробництва для всіх рятувальників Голосіївського району міста Києва.

Про це повідомив керівник волонтерського штабу Артур Палатний. 

«Сьогодні «Українська команда» передає нові підшоломники для київських рятівників. Такий підшоломник отримає кожен рятівник Голосіївського підрозділу ДСНС. Ці підшоломники вогнестійкі, тож збережуть життя і здоров’я наших героїв-вогнеборців. До речі, це продукція українського виробника», - заявив Артур Палатний. 

Він також зазначив, що героїзм співробітників ДСНС під час порятунку людей справді вражає. 

«Українська команда» як допомагала, так і надалі допомагатиме бійцям. Вас ми також вважаємо справжніми бійцями, захисниками нашої держави», - наголосив Артур Палатний. 

Раніше Володимир Кличко та «Українська команда» передали шоломи пілотам 18-ї окремої бригади армійської авіації імені Ігоря Сікорського. Також волонтери «Української команди» забезпечили комплектами зимової форми розвідників 130-го батальйону територіальної оборони міста Києва, а іншому підрозділу розвідки передали багатофункціональний автомобіль Mercedes Sprinter.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.