«Українська команда» передала розвідникам мікроавтобус Mercedes Sprinter

Опубліковано в Соціум 10.02.2023

 

Волонтерський штаб «Українська команда» передав одному з підрозділів розвідки мікроавтобус Mercedes Sprinter.

Про це повідомив керівник штабу Артур Палатний. 

«Для нас основне завдання – допомагати нашим героям, нашим воїнам на передовій. Сьогодні «Українська команда» передає розвідникам автомобіль Mercedes Sprinter, який може виконувати мультифункціональні завдання», - повідомив Артур Палатний. 

Mercedes Sprinter - автомобіль багатопрофільного використання, який допоможе розвідникам якнайкраще виконувати бойові завдання і рятувати життя бійців, наголошують у волонтерському штабі. 

Раніше  «Українська команда» разом з Володимиром Кличко передали 18-й окремій бригаді армійської авіації ім. Ігоря Сікорського сучасні шоломи для пілотів. Також повідомлялося, що один з підрозділів 130-го батальйону тероборони м. Києва отримав від «Української команди» комплекти нової зимової форми для розвідників найвищого, 7-го рівня утеплення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.