Захмарні платіжки за водопостачання у Тернополі: що вдалося з’ясувати народному депутату Андрію Богданцю

Опубліковано в Соціум 02.02.2023
Народний депутат Андрій Богданець, який з’ясовує, чому тернополянам приходять захмарні платіжки за водопостачання, повідомив про результати своїх звернень.
 
Нагадаємо, вже кілька місяців тернополяни спостерігають незрозуміле явище: споживаючи певний об’єм води (зафіксований показниками лічильників), вони натомість отримують від КП «Тернопільводоканал» рахунки, в яких пропонується доплатити кругленьку суму за нібито додатково спожиту воду, об’єм якої визначається, як різниця між показниками загальнобудинкового та індивідуальних лічильників.
 
– Після мого депутатського звернення та розголосу у ЗМІ Тернопільська міська рада створила робочу групу для перевірки об’єктивності нарахування за послуги централізованого водопостачання. Враховуючи серйозність питання, висловив побажання долучатися до робочої групи та запропонував свою допомогу. Проте, на мій подив, отримав відмову з наступним поясненням: «неможливо буде Вас попередити про чергове виїзне засідання, але ви маєте право, по мірі можливостей, бути присутнім під час обстежень»,– написав Андрій Богданець.
 
Таку ситуацію політик називає дивною. Андрій Богданець планує офіційно звернутися до керівництва міста з проханням щодо публічності діяльності робочої групи з обов’язковим розміщенням рішень та протоколів її засідань на офіційному сайті Тернопільської міської ради.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.