Кличко обговорив з віце-канцлером Німеччини постачання озброєння Україні і анонсував позитивні рішення 

Опубліковано в Соціум 17.01.2023

Віталій Кличко в межах візиту на Всесвітній економічний форум у Давосі зустрівся з віце-канцлером - міністром економіки  Німеччини Робертом Хабеком та обговорив допомогу Україні.

Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі. 

«Зустрівся в Давосі з віце-канцлером - міністром економіки  Німеччини Робертом Хабеком. Говорили про подальшу підтримку і допомогу Україні. Зокрема, передачу озброєння», - повідомив Кличко.

Також Кличко анонсував позитивні новини щодо підтримки України найближчим часом. 

«Позитивні рішення ухвалені. Хороші новини будуть скоро!» - наголосив Віталій Кличко.

Як повідомлялося, Віталій Кличко та його брат Володимир Кличко у складі української делегації беруть участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі, який проходить з 16 до 20 січня. 

Також відомо, що найбільш актуальним питанням, яке зараз обговорюється союзниками України, є передача Україні німецьких танків Leopard 2. Віце-канцлер - міністр економіки  Німеччини Роберт Хабек підтвердив, що схвалить експорт цієї бойової техніки. Очікується, що Україна отримає танки Leopard 2 найближчим часом.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.