Андрій Богданець з’ясовує, чому тернополянам приходять захмарні платіжки за водопостачання

Опубліковано в Соціум 09.01.2023
 
Народний депутат Андрій Богданець вирішив з’ясувати, куди щезає тернопільська вода.
 
Нагадаємо, вже кілька місяців тернополяни спостерігають незрозуміле явище: споживаючи певний об’єм води (зафіксований показниками лічильників), вони натомість отримують від КП «Тернопільводоканал» рахунки, в яких пропонується доплатити кругленьку суму за нібито додатково спожиту воду, об’єм якої визначається, як різниця між показниками загальнобудинкового та індивідуальних лічильників.
 
– Суми захмарні, кому 700, кому 1000, а кому й 1900 додаткових гривень. А тим, хто не погоджується з такою арифметикою, КП «Тернопільводоканал» оперативно надсилає копію заяви про видачу судового наказу, погрожуючи стягнути борг в судовому порядку. Зі скаргою на таку проблему, до мене звернулися співвласники багатоквартирних будинків по вулиці Академіка Корольова, хоча, як показують дописи у соцмережах, ситуація набула масового характеру. З метою з’ясування всіх обставин справи, направив депутатське звернення до КП «Тернопільводоканал» про надання пояснень з приводу інформації, викладеної у колективній скарзі. Також, звернувся до Н К Р Е К П з проханням здійснити відповідну перевірку. Чекаю на результати, про які я обов’язково проінформую тернополян!  написав Андрій Богданець.
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.