Смачне свято без турбот: кейтеринг та закуски від СРФМ

Опубліковано в Соціум 05.01.2023

Святковий стіл вкрай важко уявити без закусок, адже вони смакують кожному гостю, а враховуючи їх розмаїття, обрати улюблені страви вдасться навіть найвибагливішим запрошеним. Сім'я ресторанів Файного міста звертає увагу на ці важливі моменти, тому пропонує замовити різноманітні закуски на день народження, ювілей, весілля та для інших подій. Тут ви також можете скористатися такою послугою, як кейтеринг Тернопіль, а отже давайте поговоримо про це все детальніше.

Доставка їжі Тернопіль для важливих святкувань - це чудові закуски та фуршетне меню від СРФМ!

Доставка закусок від СРФМ виконується одночасно з різних закладів, тому ви маєте шанс потішити гостей їжею із різних кухонь світу. Замовте холодні закуски на фуршет з Пабу чи Клубу Файного міста, якщо ваші запрошені гості полюбляють європейські страви. Їм неодмінно сподобаються брускети з різноманітними начинками, ніжний паштет з язика чи курки, домашні різносоли, запашний оселедець, що подається з цибулею. Полюбляєте паназійську кухню - у закладі Янг представлені суші-тако з тунцем чи лососем, брускети у східному стилі, карпаччо з телятини у в'єтнамському. Подобаються традиційні мексиканські закуски - доставка з ресторану НОНАМЕ стане чудовим рішенням. Сім'я ресторанів Файного міста радить звернути увагу на начос, стріпси, крильця в соусі баффало, легендарне "Elote" та інші страви. Такі легкі закуски наповнять ваше святкування запальною енергією сонячної Мексики.

СРФМ пропонує не лише замовити закуски в офіс, на виїзну церемонію чи в інші місця, а й організувати фуршет Тернопіль. Послуги кейтерингу стали особливо затребуваними, адже  дають можливість провести визначні події в неформальних місцях (у саду, парку, дворі заміському будинку, замку і т.д.). Ви можете замовити кейтеринг із відомого ресторану На Небі, де готуються страви європейської та української кухні у сучасному виконанні. У меню включений солоний і солодкий фуршет, де частування подаються порційно, щоб їх можна було їсти не сидячи за столом. Щоб ще більше потішити гостей, На Небі радить вам замовити їжу з банкетного меню. Воно включає безліч варіантів плато, ніжні медальйони, філе міньйон та інші вишукані страви. Не забувайте, що фуршетні та банкетні позиції готуються за попереднім замовленням, тому розраховуйте на те, що складати меню потрібно заздалегідь!

СРФМ пропонує замовити їжу для незабутніх святкових подій у вашому житті!

Їжа на доставку - це можливість, не клопотячись на кухні, організувати ідеальний святковий захід, який залишиться в приємних спогадах усіх його учасників. Щоб скористатися послугою, телефонуйте у СРФМ за номером (068)055-77-11, оформляйте замовлення онлайн (на сайті  fainemisto.com чи у додатку) або ж завітайте у наші заклади для більш детального ознайомлення зі стравами. Доставка їжі Тернопіль виконується по місту та околицях, при оформленні замовлення на суму від 2000 грн. послуга кур'єра надається безкоштовно. Зробіть свято по-справжньому веселим і незабутнім, смачним і колоритним, а Сім'я ресторанів Файного Міста радо посприяє здійсненню ваших бажань! Заходьте на сайт fainemisto.com та ознайомлюйтесь більш детально з меню та послугами, які надає СРФМ.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.