Збаразьке КП «Добробут» забезпечує дровами родини українських воїнів

Опубліковано в Соціум 05.01.2023
 
Збаразьке міське комунальне підприємство «Добробут» забезпечує дровами сім’ї захисників.
 
За словами начальника КП "Добробут" Юрія Дмитришина, від родин захисників надійшло орієнтовно 300 заяв до Збаразької міської ради.
 
Дрова заготовлюють розчищаючи сквери, посадки та омолоджуючи дерева.
 
– Ми уже видали дрова орієнтовно 50 сім’ям. В нас, зокрема, є списки тих, кого забезпечуємо ними – позачергово: це родини поранених або полеглих воїнів, – говорить Юрій Дмитришин. – Розчищаємо ділянки, а отриману деревину запасаємо та доставляємо сім’ям додому.
 
Надавати дрова першим сім’ям захисників почали ще влітку.
 
– Люди почали звертатися приблизно з травня, а вже у  червні ми почали забезпечувати їх дровами, – каже Юрій Дмитришин. – В нас тоді була деревина, яку ми заготували на зиму для потреб підприємства ще минулого року. Тож на початку надавали її сім’ям, які до нас зверталися. Потім омолоджували дерева тут, в Збаражі. Тож в нас була готова деревина, ми її вантажили та розвозили.
 
Комунальне підприємство окремо звернулося до Тернопільської обласної військової адміністрації з проханням дати дозвіл на розчищання посадок автошляхів, щоб мати можливість допомогти всім.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.