БФ Андрія Богданця закупив нове обладнання у столичний інститут кардіології

Опубліковано в Соціум 28.12.2022
 
Благодійний фонд Андрія Богданця «Допоможемо разом» продовжує підтримувати військових, внутрішньо-переміщених осіб та лікарні України.
 
Днями народний депутат Андрій Богданець передав апарат дослідження в Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска.
 
Політик каже, допомагати медичним закладам у час війни дуже важливо, адже лікарі з усіх сил рятують життя тисяч українців.
 
– Ми розуміємо, що кількість тих, хто постраждав від війни, зростає. Усім цим людям потрібна допомога, відповідно навантаження на лікарні зросло. Наш благодійний фонд допомагає медикам рятувати життя та покращувати стан здоров’я дітей і дорослих,  розповів Андрій Богданець.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.