Геть РФ із ООН! – українців закликають підписати петицію

Опубліковано в Соціум 16.12.2022
Необхідно позбавити росії права вето та виключення з ООН і РадБезу.
Ініціативна група, на підтримку Президента Володимира Зеленського, створили петицію, в якій вимагає від ООН надати документи, на підставі яких росія займає місце в Раді безпеки ООН та ООН взагалі. У разі відсутності таких документів – ми вимагаємо припинити фіктивне членство Російської Федерації в ООН.

Двері ООН для Російської Федерації мають бути зачинені, тому що для вступу до ООН, Російська Федерація, відповідно до 4 статті Статуту ООН, повинна зупинити агресивну війну в Україні та повернутись до міжнародно визнаних кордонів. Тільки миролюбиві держави можуть стати членами ООН.

"Нам випав історичний шанс покласти край найбільшому обману в історії міжнародної політики – незаконному перебуванню Російської Федерації у складі ООН. Вигнати Росію з ООН і РадБезу! Право на вето – не може бути правом на вбивство!" – кажуть ініціатори петиції. 

За нинішнім статусом в ООН Росія не є ні частиною Ради Безпеки, ані членом ООН, адже не пройшла процедуру вступу в ООН, згідно зі статтею 4 Статуту ООН.

Відповідно до статті 23 Статуту ООН, Росія не є постійним членом Ради Безпеки ООН. У нинішньому Статуті ООН сказано, що Радянський Союз ще існує, а Росія взагалі не згадується.

"Ми просимо Антоніу Гутерреша та ООН надати документи, які засвідчують підстави членства Російської Федерації в ООН. У разі відсутності таких документів – ми вимагаємо припинити фіктивне членство Російської Федерації в ООН. Такий курс дій позбавить Росію права вето в ООН, яке блокує багато мирних рішень, і відновить мир і порядок у міжнародному співтоваристві". – наголошують активісти.

Підтримайте петицію – геть РФ з ООН!

Підписати петицію ви можете тут: https://chng.it/xf6Kh5kNTz.

ЯК ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ:

Переходь за посиланням на сайт петиції.  https://chng.it/xf6Kh5kNTz. Заповни форму, вказавши свої ім’я, прізвище, адресу електронної пошти.

Тисни кнопку «Підписати петицію». Перевір електронну пошту та активуй свій підпис.

Пошир посилання на петицію  https://chng.it/xf6Kh5kNTz у соцмережах. Залучай до підписання друзів.

Кожен голос – важливий!  Зроби свій внесок у спільну перемогу над агресором. Все буде Україна! Геть рф із ООН!

Дізнатися про рух “Геть РФ із ООН!” і останні новини на сайті: https://kickrussiaout.info/.

А також на ютуб – каналі: https://www.youtube.com/channel/UCPI0jhwH5cDW235hMo1P1jA

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.