У День Збройних сил України волонтери «Платформи єдності» передали автівку в найгарячішу точку фронту (фото)

Опубліковано в Соціум 08.12.2022
 
З нагоди Дня Збройних сил України волонтерський центр «Платформа єдності» передав подарунок для українських воїнів – автомобіль Nissan.
 
Придбали авто за кордоном. Волонтери завантажили його гуманітарною допомогою та відправили на Бахмутський напрямок.
 
Голова «Платформи єдності» Тарас Серетний каже, це не перший транспортний засіб, який передали на фронт. Раніше волонтери вже передавали автомобілі військовослужбовцям спільно з Тернопільською міською радою.
 
– Це авто придбали в Швейцарії благодійники Ігор Серетний та Андрій Чорний. Машину передали у наш волонтерський центр. Військовослужбовці з Бахмутського напрямку розповіли, що їм потрібен такий автомобіль. Сьогодні один із воїнів приїхав з фронту, аби забрати його,  зазначив Тарас Серетний.
 
Авто освятив Архієпископ Тернопільський і Кременецький ПЦУ Нестор. Він також подякував волонтерам за добро, яке вони роблять.
Також архієпископ вручив «Платформі єдності» Благословенну грамоту «За доброчесне служіння перед Православною Церквою України на славу і честь Пресвятої і Не роздільної Тройці – Отця, і Сина, і Святого Духа».
 
До слова, у волонтерському центрі продовжують допомагати не лише захисникам, а й внутрішньо-переміщеним особам та дітям з інвалідністю з Тернопільщини.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.