Power of the Great - подорож до Стародавньої Греції

Опубліковано в Соціум 29.11.2022

Слот Power of the Great працює на базі Fazi Interactive і працює на 5 барабанах і 20 лініях виплат. Слот повертає вас у минуле до Стародавньої Греції, де ви зустрінете всемогутнього Зевса та Афродіту. Якщо ви коли-небудь хотіли побачити, як виглядає гора Олімп з перших вуст, тепер у вас є шанс зробити це в будь-якому на сайті https://vkursi.te.ua/ по-справжньому або у демо режимі.

Як грати в слот Power of the Great?

Робіть ставки, і давайте подивимося, чи зможете ви отримати милість Богів, адже вони можуть щедро нагородити вас.

  • Кредит дозволить вам маніпулювати розміром ваших ставок.
  • Кнопка обертання отримає барабани за вибраною ставкою.
  • Auto відкриє панель, яка дозволить вам встановити кількість автоматичних обертань.
  • X2 запустить функцію азартної гри після виграшу.

Особливості слота

Дикі символи гри можуть з’явитися на трьох середніх барабанах, 2, 3 і 4, і вони можуть замінити всі символи в грі, крім Бонусних.

Безкоштовні обертання

Попадання 3 або більше бонусних символів під час одного обертання запускає гру та присуджує вам 10 обертань, щоб почати функцію. Однак бонусний символ може з’явитися на барабанах 1, 2 і 3 лише під час основної гри. Під час функції множник виграшу буде збільшено втричі.

Зростаючий множник

Під час основної гри, коли ви отримуєте виграш, усі задіяні виграшні символи зникають, а порожні позиції заповнюються новими символами, які стають на свої місця. Кожен наступний каскад збільшуватиме множник виграшу, і він складатиметься як x1, x2, x3 та x5 для послідовності. 

Азартна гра

Після виграшної комбінації ви отримаєте шанс вибрати між раундом гри або просто негайно отримати свій виграш. Якщо ви вирішите грати в азартні ігри, ви зможете вибрати колір карти між червоним і чорним. Якщо ви вгадаєте правильну суму, зіграна сума подвоїться, інакше ви втратите зіграну суму та повернетеся до основної гри.

Джекпоти

Слот пропонує 3 таємничі джекпоти – алмазний, золотий і платиновий, які відображаються на екрані та є фіксованими. На початку певний відсоток обертання будь-якої базової гри спрямовуватиметься на джекпот, і цей показник збільшується. Шанс виграти джекпот може збільшуватися, коли збільшуються ваші ставки на спін, але фактичний джекпот випадає випадковим чином.

Резюме

Схоже, команда Fazi нарешті знайшла достатньо впевненості, щоб почати відходити від слотів із фруктовою тематикою та диверсифікувати свій портфель. Щоправда, вони наважилися на іншу тему-кліше, Стародавню Грецію, але все змінюється, і це іноді може бути добре. Команда Fazi не тільки вирішила розглянути іншу тему, але, очевидно, вони також розширили свою пропозицію функцій за допомогою цієї. Дизайн все ще потребує доопрацювання, тому що, незважаючи на чітку та витончену графіку, ілюстрація виглядає дещо застарілою, але цілком можливо, що десь по лінії це також почне змінюватися. Дайте слоту шанс на сайті Космолот і повідомте нам, що ви думаєте.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.