«Зустрічаймо Різдво не біля “йолки”, а в своїх домівках з вірою у перемогу», – Антон Горохівський

Опубліковано в Соціум 15.11.2022
Голова фракції ВО «Свобода» у Тернопільській міській раді Антон Горохівський у соцмережах висловив свою думку щодо того, чи потрібно у місті встановлювати ялинку.
 
Він розповів, що таку ідею у час війни вважає відірваною від реальності.
 
– Сьогодні у суспільстві триває дискусія про те, як маємо відзначати свята в часі війни, коли наші воїни щохвилини ризикують своїм життям, а незагоєні рани звільнених від окупації українських міст і сіл ще ятрять згадкою про звірства, які чинили там російські окупанти. З огляду на масштаб трагедії, на геноцид, що його московські звірі вчиняють над українським народом, якось і не випадає говорити про гучні святкування того ж таки Нового року. Справжнім святом для нас є звільнення Херсона, визволення з полону українських військових та цивільних чи звістка: «Зі мною все добре!» від рідної або близької людини, яка знайшла можливість зателефонували чи написати звідти, де час плине по особливому, і по особливому відчувається смак життя…– написав Антон Горохівський.
 
Новорічна ялинка і дискусії на тему ставити чи не ставити її в центрі міста – це поза межами реальності сьогодення, наголосив свободівець.
 
– У родинному колі, з молитвою і вірою в перемогу, з вдячністю нашим героям маємо зустрічати не лише свята, але й кожен будній день! Бо завдяки цим відважним хлопцям і дівчатам ми живемо. Завдяки їм – маємо можливість бачити сонце, тішитися усмішками наших дітей, розмовою з батьками, – зазначив Антон Горохівський.  
 
Ялинку і «хороводи» навколо неї тернополянин назвав атрибутами радянщини і зауважив, що про них варто забути.
 
– Ми дивимося у день прийдешній. Ми зустрічаємо Різдво і новий рік  не в натовпі і гаморі біля «йолки», а в своїх серцях, у своїх домівках, з дідухом і колядою, в вірою в те, що «Бог предвічний прийшов днесь із небес, щоб спасти люд свій весь і утішився». Все буде добре! Ми неодмінно переможемо! Слава Україні!  підсумував Антон Горохівський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.