Волонтери «Української команди» передали лікарні в Копичинцях апарати для гемодіалізу

Опубліковано в Соціум 10.11.2022
 
«Українська команда» спільно з отцем УГКЦ Володимиром Фірманом передала сім бельгійських апаратів для гемодіалізу та інше медичне обладнання для КНП "Копичинецька комунальна лікарня".
 
Про це повідомив народний депутат Микола Люшняк.
 
– У воєнні часи допомоги волонтерів потребують не лише захисники та внутрішньо-переміщені особи, а й система охорони здоров’я, навантаження на яку стрімко зросло. У Копичинецькій комунальній лікарні надають одну із найбільш пріоритетних послуг – «штучна нирка». За допомогою до копичинецьких медиків звертаються пацієнти з усієї Тернопільщини. Разом з однодумцями ми вирішили передати для медзакладу нове медичне обладнання, аби у час війни медики продовжували допомагати пацієнтам,  зазначив Микола Люшняк.
 
Також народний депутат подякував голові громади Богдану Келічавому, який у цей нелегкий час продовжує сприяти розвитку медицини краю. Окрім цього, Микола Люшняк висловив вдячність греко-католицькій церкві, яка постійно працює над пошуком меценатів та благодійників.
 
– Кожен робить свій внесок у велику спільну справу! Разом вистоїмо і переможемо!  наголосив народний депутат.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.